fi gb

Classic – Muovipäällystetyt pakkausmateriaalit ja laminaatit

CLASSIC-tuotesarjaan kuuluvat erilaiset muovipäällystetyt paperi- ja kartonkipohjaiset pakkausmateriaalit sekä tekniset laminaatit. Materiaalit valmistetaan coextruusio- ja liimalaminaatti-tekniikalla.

Classic-sarjan materiaaleista saadaan erilaisia elintarvikepakkauksia valmis- ja pikaruokatuotteille sekä pakasteille. 

Classic-materiaalit ovat kierrätettäviä, kuumasaumattavia, liimautuvia ja antavat erinomaiset suojaominaisuudet muun muassa rasvaa, kosteutta ja mekaanista rasitusta vastaan. Perusmuovien, kuten LDPE, HDPE ja PP lisäksi käytämme myös erikoismuoveja, joiden avulla saamme hyvät barrieri- ja mekaaniset ominaisuudet eri materiaaleille.

Classic-sarjan materiaaleista saadaan muun muassa erilaisia elintarvikepakkauksia valmis- ja pikaruokatuotteille sekä pakasteille. Valmistamme myös teknisiä laminaatteja ja paperiteollisuuden pakkausmateriaaleja, kuten muovipäällystettyjä ja moniväripainettuja riisi- ja foliokääreitä, rullakääreitä ja rullien päätylappuja.

Olemme valmistaneet Classic-sarjan tuotteita jo yli 25 vuoden ajan. Jatkuvan tuotekehityksemme avulla kehitämme tuotteitamme vastaamaan yhtä paremmin asiakkaittemme tarpeisiin.